Skip to main content

Webontwikkeling

Uw website bouwen

Uw website bouwen

U heeft een nieuwe website nodig, maar hoe begint u hieraan? Wij starten met een grondige, zakelijke en technische analyse van uw bedrijf om vast te stellen wat voor type website u nodig heeft en hoe we uw imago volledig online tot leven kunnen brengen. Op basis van deze analyses maken wij een roadmap om het design en de bouw van de website zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Een nieuwe website bouwen vraagt niet enkel een goede ontwikkeling. De website moet geoptimaliseerd worden voor zoekmachines (SEO), de content moet bezoekers informeren en overtuigen en de geschikte foto’s moeten gekozen of gemaakt worden. Na de oplevering moet de website beheerd en onderhouden worden. Ook voor deze aspecten kan u op ons rekenen.

| Website

De creatie van een sterke website vereist drie pijlers: een grondige zakelijke analyse, aansprekend design en een sterke technische onderbouw. Wij staan in voor al deze aspecten en bouwen uw website van start-to-finish.

| SEO

Hoe zorgt u dat mensen de weg naar uw website vinden op zoekmachines als Google? Wij optimaliseren uw website vanuit een technisch perspectief, maken een keyword analyse en adviseren u bij de juiste contentstrategie.

| Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw website altijd even snel en gemakkelijk bereikbaar is, moet deze ook goed onderhouden worden. Wij installeren de nodige updates, nemen de vereiste back-ups en staan in voor het beheer.

Nieuwsgierig naar meer?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij brainstormen graag mee over uw project en vertellen u alles wat er te weten valt over Yellowleaf.

Contacteer ons