Ontdek hoe wij u digitaal helpen groeien

Bekijk ons aanbod

Ontdek hoe wij u digitaal helpen groeien

Bekijk ons aanbod

Strategie & advies

Om uw organisatie klaar te stomen voor de toekomst is het belangrijk uw bedrijfsnoden in kaart te brengen. Welke technologieĆ«n zullen de sector vormgeven en hoe zullen deze uw bedrijf beĆÆnvloeden? Vanuit onze technische en zakelijke expertise gaan wij op zoek naar digitale oplossingen die passen bij uw onderneming en uw doelen. Wij helpen u keuzes maken, processen integreren en applicaties koppelen zodat uw medewerkers hun energie kunnen richten op het runnen van uw bedrijf.

Webdesign & Branding

Design & branding

Om uw doelpubliek optimaal aan te spreken moet u online en offline dezelfde beleving bieden. Elk contact met de klant is een kans om uw imago te versterken. Of het nu gaat om visitekaartjes, uw e-mailhandtekening of de look en feel van uw website: uw klant moet uw huisstijl herkennen in in elk communicatiemiddel. Wij halen al onze creativiteit uit de kast om de eigenheid van uw bedrijf te vertalen in een aansprekend design. Vervolgens vertalen we dit consequent naar al uw communicatiemiddelen.

Webontwikkeling

U heeft een idee voor een nieuwe website of een nieuwe applicatie maar kan dit niet alleen realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij starten met een grondige zakelijke en technische analyse van uw idee waarbij we kijken naar de meest geschikte software en de beste aanpak. Vervolgens maken we samen met u een roadmap voor de ontwikkeling. Hierop baseren we ons om uw website of applicatie stap voor stap te bouwen.

Webontwikkeling

E-commerce

Of u nu een lokale, regionale of internationale speler bent, ook uw bedrijf kan niet meer zonder online verkoop. Uw e-commerce moet naadloos afgestemd zijn op uw zakenmodel: verkoopt uw bedrijf alleen online of heeft u ook fysieke verkooppunten? Hoe bouwt u uw e-commerce best uit? Misschien heeft u een volledig op maat gemaakte webshop nodig maar mogelijks kunt u ook gebruik maken van bestaande systemen. Wij analyseren samen met u alle online verkoopsmogelijkheden en zetten vervolgens uw webshop op.

Nog niet volledig overtuigd?

Bekijk snel onze projecten voor meer informatie.

Ontdek onze cases