Skip to main content

Ontdek hoe wij jou digitaal helpen groeien

Bekijk ons aanbod

Ontdek hoe wij jou digitaal helpen groeien

Bekijk ons aanbod

Strategie & advies

Om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst is het belangrijk jouw bedrijfsnoden in kaart te brengen. Welke technologieën zullen de sector vormgeven en hoe zullen deze jouw bedrijf beïnvloeden? Vanuit onze technische en zakelijke expertise gaan wij op zoek naar digitale oplossingen die passen bij jouw onderneming en doeleinden. Wij helpen je keuzes maken, processen integreren en applicaties koppelen zodat jouw medewerkers hun energie kunnen richten op het runnen van jouw bedrijf.

Webontwikkeling

Op zoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf? Bij Yellowleaf kan je terecht voor aantrekkelijke en functionele websites op maat van jouw onderneming. Wij starten met een grondige, zakelijke en technische analyse van jouw bedrijf. Vervolgens maken we samen een roadmap voor het design en de ontwikkeling van jouw website. Breng je ideeën tot leven met onze weboplossingen!

Webontwikkeling

E-commerce

Of je nu een lokale, regionale of internationale speler bent, ook jouw bedrijf kan niet meer zonder online verkoop. Je e-commerce moet naadloos afgestemd zijn op jouw zakenmodel: verkoopt jouw bedrijf alleen online of heb je ook fysieke verkooppunten? Hoe bouw je jouw e-commerce best uit? Misschien heb je een volledig op maat gemaakte webshop nodig maar mogelijks kan je ook gebruik maken van bestaande systemen. Wij analyseren samen met jou alle online verkoopsmogelijkheden en zetten vervolgens jouw webshop op.

Samen bouwen we aan online succes.

Neem contact met ons op en we begeleiden je graag.

Neem contact op