Skip to main content

E-commerce

Uw online verkoopkanalen creëren

U heeft al gevestigde distributiekanalen en u wilt nieuwe markten aanboren? Of u bent nieuw in de sector en u wilt uw eerste verkoopkanaal opzetten? Voor elk van deze spelers kan de online markt helpen bij het realiseren van de omzetdoelstellingen. Wij analyseren samen met u uw bedrijfsdoelstellingen en selecteren de beste manier om deze via e-commerce te realiseren.

Online verkoop heeft niet enkel meer betrekking op het creëren van een webshop, maar ook op de integratie van de verschillende verkoopkanalen en op het inzicht krijgen in uw klantbehoeften. Wij helpen u met deze integratie en analyseren uw klantendata zodat u op een gepersonaliseerde manier uw klanten kan aanspreken.

| Webshop

Wilt u uw producten online verkopen? Wij ontwikkelen een gebruiksvriendelijke webshop waar uw producten veilig en direct aangeboden kunnen worden en uw orders en stock eenvoudig verwerkt en beheerd kunnen worden.

| Customer Insights

Wilt u inzicht krijgen in hoe uw klanten zich gedragen en in welke producten ze geïnteresseerd zijn? Wij zorgen voor relevante inzichten in uw online verkoop zodat uw marketingactiviteiten hierop afgestemd kunnen worden.

| Multichannel strategie

Wilt u uw online en offline verkoopkanalen naadloos integreren? Wij zorgen ervoor dat uw verschillende verkoopprocessen volledig gestroomlijnd en geïntegreerd zijn voor een optimaal overzicht.

Maak gebruik van onze expertise

en groei digitaal samen met ons

Contacteer ons