Digital Leader Summit

Hoe zal de wereld er over tien jaar uitzien? Hoe verandert blockchain de zakenwereld? Wat is het belang van cybersecurity? Blockchain, Machine Learning, Cybersecurity, and Digital Change & Innovation zijn de hot topics van dit moment.

Wil je een volledig overzicht krijgen van het event? Bekijk de video

Wat stond er op het programma?

In november 2017 namen we deel aan het tweedaagse evenement van PwC en Wired Germany rond digitaal leiderschap. Experts van Google gaven keynotes over innovaties en allianties in de digitale industrie. Delivery Hero toonde hoe technologie hen in staat stelt om klanten beter te bedienen en PwC nam ons mee in een live hack experience om het belang van cyber security aan te tonen.

De UNESCO-site Zeche Zollverein

Om de ervaring compleet te maken vond het event plaats op de symbolische UNESCO site “Zeche Zollverein”. De Zeche Zollverein was vroeger de grootste koolmijn ter wereld en geeft het belang van het vroegere industriële tijdperk weer. Het staat symbool voor de transformatie van een volledige industrie, wat het de perfecte locatie maakte om een nieuwe generatie klaar te stomen om de huidige industriële revolutie in goede banen te leiden.

Vond u dit interessant?

Lees nog meer inzichten en ervaringen op onze inzichtenpagina.

Ontdek onze inzichten