Cloud OnBoard 2018

Cloud OnBoard is een eendaagse training voor developers en business leaders. Via technische demonstraties en presentaties krijg je de beste tips en tricks om stap voor stap inzicht te verwerven in het Google Cloud Platform. Wij woonden de editie van januari 2018 in Amsterdam bij.

Wil je meer te weten komen over cloud computing? Ontdek Google Cloud

Wat kan Google betekenen voor u?

Google heeft alle producten in huis om ondernemingen vooruit te helpen in de toekomst. Wilt u een productievere werkomgeving creëren waar uw werknemers optimaal kunnen samenwerken? Dan biedt Google u G Suite (G-mail, Google Docs, Drive en Agenda) zodat u eenvoudiger kan overleggen en sneller tot beslissingen kan komen. Wilt u een schaalbare webapplicatie hosten? Dan kan Google Cloud de ideale oplossing zijn. Of bent u al naar de toekomst aan het kijken en wilt u starten met machine learning of big data? Cloud ML Engine is in dit geval ideaal. Hier heeft u pre-trained machine learning modellen zodat u direct kan starten met spraak-, taal- en beeldherkenning.

Is Google Cloud geschikt voor u?

Wij zijn naar de Google Cloud Onboard Training in Amsterdam geweest om te leren wanneer Google Cloud een geschikte oplossing is en hoe wij bedrijven best helpen starten hiermee. Zo bouwen wij de technische expertise op om u te adviseren rond nieuwe technologieën.

Vond u dit interessant?

Lees nog meer inzichten en ervaringen op onze inzichtenpagina.

Ontdek onze inzichten